Zeynəb Camal qızı Məmmədova

• İş telefonu : 012-465-75-87

Təhsil: Ali

• Bakı Dövlət Unversiteti, Fizik, fizika müəllimi
  • Azərbaycan Respublikası Baş Pedaqoji Kadrlarının İxtisasının Artırılması və Yenidən Hazırlanması İnstitutu. Praktik psixologiya fakultəsi. Məktəbə psixoloji xidmət işi
  • Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (Xüsusi təhsil kafedrası), Fəlsəfə doktoru hazırlığı üzrə dissertant

Elmi dərəcəsi: yoxdur

İş fəaliyyəti:

• 1995-ci ildən 1996-cı ilə kimi Beyləqan Ali Kollecində müəllim;
  • 1996-cı ildən AAEİ-un Beyləqan fakultəsində müəllim;
  • 1998-ci ildən 2000-ci ilə kimi Beyləqan rayon Təhsil Şöbəsində metodist (psixoloq);
  • 2000-ci ildən 2003-cü ilə kimi Beyləqan rayon Təhsil Şöbəsində inspektor;
  • 2003-cü ildən 2005-ci ilə kimi Təhsil Problemləri İnstitutu kiçik elmi işçi;
  • 2005-ci ildə ARTPİ-nin Kurikulum Mərkəzində elmi işçi;
  • 2014-2015-ci tədris ilində ADPU-nun “Yaş və pedaqoji psixologiya” kafedrasında (saathesabı) müəllim;
  • 2016-cı ilin sentyabr ayından “Korreksiyaedici təlim” kafedrasında (saathesabı) müəllim;
  • 2017-ci ildən 2018-ci ilin 15 sentyabına qədər ARTİ-nin “Ümumi təhsilin və məktəbdənkənar təhsilin kurikulumu” şöbəsində baş mütəxəssis;
  • 2017-2018-ci tədris ilindən hal-hazıradək ADPU-nun “Xüsusi təhsil” kafedrasında baş müəllim.

Tədris etdiyi fənlər:

• İnklüziv təhsil

Seçilmiş əsərləri:

• “Laboratiya işlərinin aparılması barədə”. Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 95 illiyinə həsr edilmiş “Müəllim hazırlığı strateji hədəflərdən biri kimi” mövzusunda Respublika Elmi Konfransı. Bakı 2018.
  • “Məntiq və Kurikulum (nəzəri məlumat və qarışıq test nümunələri) I hissə”. Bakı 2018.
  • “Xüsusi qayğıya ehtiyacı olan uşaqlar üçün təlim strategiyaları” AR ADPU “Musiqi elmi, mədəniyyəti və təhsilinin aktual problemləri” №2. Bakı 2018.
  • “Правильная организация и обучение детей с особыми потребностями” Сборнтк материалов II международной научно-практической конференции. 27.02.2019 –г. Дагестан.
  • Sağlamlıq imkanları məhdud şəxslərin təhsilinə dövlət qayğısı. Məqalə, Elmi əsərlər. cild 86, №6, 2019.
  • Fizika fənnindən qiymətləndirmə vasitələrinin hazırlanması. Metodik tövsiyə, Azərbaycan Respublikasının Təhsil İnstitutu. Ümumtəhsil fənləri üzrə təlim strategiyaları və qiymətləndirmə vasitələri. Bakı 2020-ci il.
  • Oрганизации в инклюзивных классах. Məqalə, Сборнтк материалов III международной научно-практической конференции. 02.2020 –г. Дагестан.
  • İnklüziv təhsil: perspektivlər və çətinliklər. SYMPOSIUM PROGRAM Azerbaijan State Pedagogical University May 24-25, 2021.
  • Важность работы с родителями в решении проблем, возникающих в инклюзивном образовании. Məqalə, СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ V МЕЖДУНАРОДНОЙ НАУЧНО-ПРАКТИЧЕСКОЙ КОНФЕРЕНЦИИ 27 февраля 2022 года г. Дербент, Республика Дагестан.