15.09.2023-cü ildə ADPU-nun Məktəbəqədər Təhsil fakültəsində Bilik günü münasibətilə tələbələrlə görüş keçirilmişdir.Görüşdə ADPU-nun Rektoru professor Cəfər Cəfərovun müşaviri Ümid Mehdiyev,Məktəbəqədər təhsil  fakültəsinin dekanı dosent Nailə Hüseynova, dekan müavini Südabə İsgəndərova, Məktəbəqədər təhsilin pedaqogikası kafedrasının müdiri professor Müseyib İlyasov, Ümumi psixologiya kafedrasının müdiri professor Ramiz Əliyev,Pedaqoji psixologiya kafedrasının müdiri professor Şəhla Əliyeva, Xüsusi təhsil kafedrasının müdiri dosent Simnarə Heydərova iştirak etmişdir.Görüşün keçirilməsində məqsəd qarşıdan gələn tədris ilinin rahat başlamasını təmin etmək və yarana biləcək hər hansı narahatlıq və ya problemləri həll etmək olub.Görüş zamanı yeni tədris ili ilə bağlı plan və strategiyalarını bölüşüblər.Həmçinin təşkil olunan görüş iştirakçılar arasında açıq dialoq və əməkdaşlıq platforması rolunu oynayıb.Rəhbərlik fikir mübadiləsi aparmaq, qabaqcıl təcrübələri bölüşməklə tələbələrimizlə fikir mübadiləsi aparmışdırlar.Bu əməkdaşlıq yanaşması təhsil proqramlarının davamlı təkmilləşdirilməsinə kömək edəcək və tələbələr üçün ümumi öyrənmə təcrübəsini artıracaqdır.Keçirilən görüş yeni tədris ilinə hazırlıqda həlledici addım oldu və yarana biləcək hər hansı narahatlıq və ya problemləri həll etmək üçün bir fürsət təmin etdi.