Previous Next

16.09.2024-cü ildə ADPU-nun Məktəbəqədər Təhsil fakültəsində Bilik günü münasibətilə tələbələrlə görüş keçirilmişdir.Görüşdə ADPU-nun Rektoru professor Cəfər Cəfərovun müşaviri Ümid Mehdiyev,Məktəbəqədər təhsil  fakültəsinin dekanı dosent Nailə Hüseynova, dekan müavini Südabə İsgəndərova iştirak etmişdirlər.Görüşün keçirilməsində məqsəd I kurs tələbələri ilə tanışlıq və onları universitetimizin elmi həyatı ilə tanış etmək idi.Görüş zamanı rektorun müşaviri tələbələrə universitetdə tələbə mübadiləsi,xarici dil təlimlərinin platforması haqqında qısa məlumat vermişdir.Tələbələrlə açıq dialoq zamanı universitetimizin yeni islahatları haqqında məlumat verilmiş,tələbələrin fikirləri dinlənilmişdir.

ÜNVAN MƏLUMATLARI

Bakı ş., Nəsimi r.,
Koroğlu Rəhimov 13

XƏBƏRLƏRƏ ABUNƏ OLUN