03.05.2023 cü il tarixində Məktəbəqədər təhsil fakültəsinin müəllimləri Bədəlzadə Günay və Şəfa Kazımova Məktəbəqədər təhsil fakültəsinin akademik heyəti üçün Danimarkanin Kopenhagen Universitet Kollecində (KP) Erasmus+ mübadila proqrami çərçivəsində təşkil olunmuş "Dayaniqli həyat tərzi: lokal va qlobal miqyasda" mövzusuna həsr olunmuş beynəlxalq həftədə iştirakları ilə bağlı hesabat vermişlər.Hesabatda fakültə dekanı dosent Nailə Hüseynova və faükltənin müəllimləri iştirak etmişlər.Hesabatda beynəlxalq həftədə təqdim olunan mövzuların xülasəsi dinləyicilərin diqqətinə çatdırılmışdır.Həmçinin səfər çərçivəsində təşkil olunmuş “Məkətəbəqədər müəssisələrə və məktəblərə səfərlər” haqqında praktik məlumatlar diqqətə çatdırılmışdır.