02.03.2024 tarixində Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti Məktəbəqədər təhsil fakültəsi tələbə və müəllim heyyəti ilə Müasir Psixologiya mərkəzinin təsisçisi Klinik Psixoloq Aida Sübhanın "Təşviş, həyəcan pozuntusu və onun korreksiyası" mövzusunda seminar keçirilmişdir.Seminarda tələbələrə praktik terapiya metodları və onların tətbiqi geniş müzakirə olunmuşdur. Seminarın tamamında Aida xanım və Məktəbəqədər təhsil fakultəsinin dekanı dos. Nailə Hüseynova seminarda iştirak edən tələbərə sertifikat təqdim etmişdir. Sonda tələbələrlə xatirə şəkli çəkildi.