Məktəbəqədər Təhsil fakültəsinin Xüsusi Təhsil kafedrasının müəllimləri Bədəlzadə Günay və Məlahət Yusifzadə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində ARI Beynəlxalq Təhsil Mərkəzinin keçirdiyi təlimdə iştirak ediblər.

Məktəbəqədər Təhsil fakültəsinin Xüsusi Təhsil kafedrasının müəllimləri Bədəlzadə Günay və Məlahət Yusifzadə Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində ARI Beynəlxalq Təhsil Mərkəzinin keçirdiyi  təlimdə  iştirak ediblər. ARI Beynəlxalq Təhsil Mərkəzinin Almaniyadan dəvət etdiyi təlimçi Dr. Wolf-Dieter Stotz universitetin ingilis dili müəllimləri üçün təlim keçib.

Təlimdə:

🎯Yaxşı dərsin elementləri;

🎯Amerikan və İngiltərə ingiliscəsi;

🎯Motivasiya mətnləri və effektiv qrup işi vasitəsilə tələbələrin cansıxıcılığıyla mübarizə üsulları;

🎯Ümumilikdə dərslərin daha maraqlı və yaddaqalan edilməsi mövzularında müzakirələr aparılıb. Qarşılıqlı müzakirələrlə keçirilən təlim 2 gün davam edib. Təlimin sonunda iştirakçılara sertifikatlar təqdim olunub.