05.05.2023-ci il tarixində Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetin Məktəbəqədər Təhsil fakültəsinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Psixologiya Klub”un, Ümumilli liderimiz Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş “Praktiki psixologiya” mövzusunda regional elmi-praktiki seminar keçirilmişdir. Tədbirdə məktəbəqədər təhsil fakültəsinin dekanı p.ü.e.d.,dos. N.T.Hüseynova, Ümumi psixologiya kafedrasının müdiri prof.R.Əliyev və fakültənin nəzdində fəaliyyət göstərən psixologiya klubunun koordinatoru prof. E.Huseynov iştirak etmişlər. Tədbirdə ADPU-nun Quba və Şamaxı filialları, Bakı Slavyan Universiti, Bakı Dövlət Universitetinin təhsildə sosial-psixoloji xidmət tələbələrinin maraqlı məruzələri, çıxışları dinlənilmişdir. Tədbirin sonunda tələbələr sertifikatla təltif olunmuşdur.