14.09.2023-cü il tarixində Məktəbəqədər təhsil  fakültəsinin dekanı dosent Nailə Hüseynova,dekan müavini Südabə İsgəndərova və fakültənin əməkdaşları üç ixtisas üzrə  I kurs tətələbələri ilə oriyentasiya görüşləri keçirmişdir.

14.09.2023-cü il tarixində Məktəbəqədər təhsil  fakültəsinin dekanı dosent Nailə Hüseynova,dekan müavini Südabə İsgəndərova və fakültənin əməkdaşları Məktəbəqədər təhsil,Təhsildə sosial psixoloji xidmət və Korreksiyaedici təlim ixtisasları üzrə  I kurs tələbələri ilə oriyentasiya görüşləri  keçirmişdir.Məktəbəqədər təhsil  fakültəsinin dekanı dosent Nailə Hüseynova tələbələri universitetə qəbul olmaları münasibətilə təbrik etməklə başladı və onları bu mərhələyə çatmaqda göstərdikləri zəhmətə görə təşəkkür etdi. Daha sonra o, akademik dürüstlüyün vacibliyini və yüksək davranış standartının saxlanmasının vacibliyini vurğulayaraq universitetin siyasət və gözləntilərini təsvir etməyə davam etdi.Tələbələrə həmçinin tədris planı və akademik dəstək, karyera xidmətləri və məktəbdənkənar fəaliyyətlər də daxil olmaqla, onlar üçün mövcud olan müxtəlif resurslar haqqında ümumi məlumat verilmişdir. Dekan tələbələri öyrənmə təcrübələrini artırmaq və gələcək karyeralarına hazırlamaq üçün bu resurslardan istifadə etməyə təşviq etdi.Görüş sual-cavab sessiyası ilə yekunlaşdı.Dekanın yeni tələbələrlə görüşü onlara onlardan nə gözlənildiyini və universitetdən nə gözləyə biləcəyini daha yaxşı başa düşmək üçün dəyərli fürsət oldu. Bu, uğurlu tədris ilinin tonunu təyin etdi və universitetin tələbələrinə yüksək keyfiyyətli təhsil vermək öhdəliyini nümayiş etdirdi.